Wednesday, December 4, 2019

Kerst met Blokker

“Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful. ”

Wat is leuker dan je kerstboom decoreren?! Ik en Kim hebben dit weekend haar kerstboom in haar kamer gezet. Waarom, wel, ze wil dit jaar een echte kerstboom in haar woonkamer. De slaapkamer kreeg dit jaar dus ook een kerst makeover.

Aangezien we twee kerstbomen moesten decoreren in haar huisje, moesten we dus ook extra materiaal voorzien om die kale boom mee te versieren. We gingen naar de Blokker te Turnhout om wat spulletjes in te slagen. De werknemers daar waren zo vriendelijk. Het is echt zeldzaam om zo warm te worden ontvangen in een winkel. Alleen daarvoor zouden we al teruggaan.

Kim werd meteen verliefd op het roze thema. Wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had van haar. We hebben ook gekozen voor en paar donkerdere, doorschijnende kerstballen. De notenkrakers en hertjes konden uiteraard ook niet ontbreken.

Blokker heeft naast al die kerstdecoratie ook nog bijhorende kussens, denkentjes,… noem maar op. Dus ja, kussens en dekentjes konden ook niet ontbreken. En tadaa, hier is het eindresultaat. Wat vinden jullie ervan? Ik vind het echt een super leuke kerstkamer met wat kleur en gezelligheid.

Wat kan bij jullie niet ontbreken in een kerstboom?Share:

No comments

© The Mad Twins | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig